Строй Груп 20
Строителни услуги и ремонтни дейности в град Плевен

За нас

Строй Груп 20 е фирма с дългогодишен опит в строителството. Нашият екип извършва частични и цялостни ремонти на офиси и домове. Имаме възможността да разработим цялостен проект на Вашето жилище, след като сме обсъдили всички детайли по предстоящия ремонт. Можем да започнем от външната част на жилище Ви, което се състои в поставянето на топлоизолация, която ще спомогне за лесното и дълготрайно затопляне на Вашия дом. Ако сте се спряли да живеете в къща, можем да се погрижим и да възстановим или изцяло да подменим улуците и да подготвим комините на домът Ви.

След това всяка стая ще освежим, като използваме подбрани строителни материали, с които ще заздравим стените, след което ще тонираме в приятни тонове. Можем да обособим отделни кътчета, които ще са Вашето любимо място за релакс. Но всичко това ще обсъдим обстойно след уговорена среща.

Предстои ли Ви да реновирате дадена стая или се нуждаете от основен ремонт? - трябва да сте наясно, че този период ще отнеме известно време.

В едни случаи по-малко, в други – повече.

 

Всичко е във Вашите ръце.

 

Ако сте предпочели сами да свършите цялата работа – това няма да е никак лесно ако нямате познания в строителството.

 

Избирайки екипа на Строй Груп 20, Вие напълно може да сте спокойни, че ще се погрижим и за най-малкия детайл във Вашия дом, който ще допринесе за неговия уют.

Строителството има своите тънкости. Всеки един етап има своите специфики, с които само утвърдените лидери в този занаят могат да се справят професионално.

Ако Ви предстои ремонт и сте попаднали на нашата страница – то вие сте на точното място.

Ние от Строй Груп 20 сме екипа, на който може да разчитате, че Вашия дом или офис ще придобие изцяло нов облик.

Работим с висококачествени материали, както и с материали на клиента.

Но приемете нашата препоръка:

Преди да закупите нужните материали е необходима консултация с наш специалист, който ще Ви даде най-добрия съвет.

 

И нека ремонтът да започне сега …

 

Екипът на Строй Груп 20