Строй Груп 20
Строителни услуги и ремонтни дейности в град Плевен

Ел. услуги

Когато ни предстои основен ремонт е момента, в който можем да си позволим да подменим изцяло електрическата инсталация, която е важна за всеки дом или офис.

Ние от Строй Груп 20 горещо препоръчваме на своите клиенти да започнат от този важен момент - ремонт или цялостна подмяна на електрическата инсталация в дома и офиса. Разбира се може да разчитате на нашите утвърдили се в тази област специалисти, които ще се отнесат компетентно и ще Ви дадат полезни съвети как да се справите с този проблем. Но приемете един съвет от нас:

С тока шега не бива! Не мислете, че е проста работа. Необходимо е намесата на специалист в тази област.

Нашата работа започва с уговорена среща, в която обсъждаме с Вас къде и какво искате да използвате в своя дом или офис като електроуред. След обстоен разговор изготвяме план, по който да се движим. В него се обозначават всички точки, които трябва да спазваме стриктно при изготвянето или подмянана на електрическата инсталация.

Набележете си какви електроуреди ще използвате във всяка стая. Трябва да сте наясно и какви осветителни тела ще изберете, за да постигнете оптимална и разумна светлина, която ще е полезна за Вашето здраве.

Важно е да се разпределят правилно електроуредите, за да не се получи претоварване на електрическата инсталация.

Нашият съвет е да направите за всяка стая самостоятелна инсталация.

Има точни параметри, които трябва да се спазват при поставянето на електрическата инсталация.

Екипът на Строй Груп 20 перфектно знае това и е на Ваше разположение ако имате нужда от електрически услуги във Вашия дом или офис.