Строй Груп 20
Строителни услуги и ремонтни дейности в град Плевен

ВиК услуги

Ако ви предстои основен ремонт на старото жилище или се нанасяте в ново, горещо Ви препоръчваме обстойно да прегледате ВиК тръбите. Ранното диагностициране на даден ВиК проблем ще Ви спести доста средства за вбъдеще ако сега го отстраните.

Какъв е смисъла да положите красиви теракотни плочки и да похарчите доста пари за красива баня или ако сложите прекрасен ламинат в кухнята, а имате течащ проблем във ВиК инсталацията?

Помислете? Заслужава ли си? След време отново ще трябва да правите всичко това!

Започнете с обстойното изследване на тръбите. Подменете ги ако има нужда.

Разбира се това е работа само за нашия специализиран екип от Строй Груп 20 по ВиК услуги.

Ние сме хората, които ще преценим от какво точно имате нужда. Къде и с какво може да се подмени, както и качествените материали, които трябва да се използват. Това е специфичен процес, който има нужда от квалифицирана намеса. Не се опитвайте всичко да свършите сами. Доверете се на специалистите в тази област.

Преди години са се използвали поцинковани или чугунени тръби, с които са изграждали водопроводната система. С годините тези тръби корозират. Трайността им е 20 години. Ако този период е минал и във Вашето жилище ВиК-то и изгардено с тръби от този вид – то съвсем скоро очаквайте проблем. Съветваме Ви да ги подмените с полипропиленови тръби, които са произведени от специфична пластмаса, отличаваща се с висока устойчивост на натоварване. Този тип тръби не позволяват корозия и поради гладката си повърхност не позволяват задържането на отлагания по тях. В случай на възникнал проблем, монтажа се осъществява много по-лесно, което отнема минимално време и усилия.

Ако разполагате с повече средства може да заложите и на медни тръби. Те са със срок на експлоатация 100 години. Устойчиви са на корозия, режат се и се огъват лесно. За препоръчване при монтажа на щранговете и тръбите е да заложите на еднакви материали – мед и неговите сплави. Благодарение на това ще удължите живота на тръбопровода.

Доверете се на нашия специализиран екип от Строй Груп 20. Обадете ни се и ще получите най-добри съвети относно частичен ремонт, подмяната на ВиК или изграждането на цялостни водопроводни решения!