Строй Груп 20
Строителни услуги и ремонтни дейности в град Плевен

Полагане топлоизолация

Няма нищо по-хубаво от това нашият дом да бъде уютен, приветлив и разбира се -топъл. За да бъде защитен от студените атмосферни влияния е необходимо да му направим топлоизолация. Това ще спомогне и за по-малък разход на енергия, което не е за пренебрегване.

Екипът на Строй Груп 20 ще Ви запознае какво представлява и какви са предимствата при поставянето на Външна топлоизолация.

Тя се състои от няколко слоя, които се поставят в определена последователност. Във всеки един слой се използват различни материали.

Първото нещо, което трябва да направите е да определите основата, върху която ще се полагат изолационните плоскости. Тяхното поставяне се извършва чрез залепване, което е възможно чрез циментова смес или пенополуретаново лепило. Различни фактори могат да повлияят за отлепването им. Затова е необходимо те да бъдат укрепени допълнително - чрез дюбели. Това ще спомогне и за по-дългия живот на Вашата топлоизолация. След като сте поставили дюбелите трябва да положите мрежа, която ще бъде стабилна основа за финална мазилка. Това ще предпазител, който ще спомогне тя да не се напука.

Специфична е и топлоизолацията, която ще се постави около прозорците и вратите, поради факта, че там местата са уязвими на напукване. Тук важна роля играе и Вашият избор за дограма.

Поставянето на топлоизолация не е за всеки. Много е важно изборът на материали, начина на поставяне, следването на процесите на работа, както дебелината на самата топлоизолация.

Нашата препоръка е ако сте решили да поставите топлоизолация на Вашето жилище е да се обърнете към специалистите ни от Строй Груп 20, който ще се отнесат професионално към тази отговорна задача.