Строй Груп 20
Строителни услуги и ремонтни дейности в град Плевен

Монтаж на гипсокартон

Екипът на Строй Груп 20 има възможността да извърши качествен монтаж на гипсокартон за въможно най-кратък срок в зависимост от обема на работа.

В средващите редове ще Ви запознаем какво е гипсокартон и за какво може да Ви бъде полезен той по време на предстоящия ремонт.

Това е строителен материал, който представлява панел от два листа хартия или картон между които има гипс с дебелина около 1-2 см. С него можете да облицовате стени и да направите окачен таван. Също така може да изградите преградни стени, както и декоративни елементи, които ще допринесат за красотата и уюта във Вашия дом.

В търговската мрежа се предлагат три вида гипсокартон в зависимост от неговото приложение.

Първият е обикновеният гипсокартон, който е с бял цвят и служи за изграждането на окачени тавани или преградни стени.

Вторият вид е водоустойчив, който има същите свойства като обикновения, но сецифичното при него е, че в средата на плоскостите има вложен силикон. Благодарение на него в случай на влага, той не нарушава своите експлоатационни характеристики. Отличава се със своя специфичен зелен цвят. Подходящ е за ремонт на влажни помещения.

И третия модел е пожароустойчив гипсокартон благодарение, на който ще покриете всички изисквания за противопожарна безопасност. Ще го познаете по червеният му цвят. Специфичното при неговото производство е, че в сърцевината му са вложени фибри, който не позволяват разпространинето на огъня.

Ремонта с гипсокартон може да се осъществи по два начина: чрез лепене и чрез изграждането на конструкция.

Поставянето на гипсокартон изисква професионална намеса, поради факта, че е необходимо предварително обмисляне как ще е най-практично да се осъществи монтажа. Необходими са многобройни изчисления, подбрани инструменти и разбира се качествени материали, който ще допринесат за качествен ремонт.

Специалистите на Строй Груп 20 могат да Ви съдействат в предстоящия ремонт с точните и полезни съвети, както и да изпълнят перфектно своята работа.