Строй Груп 20
Строителни услуги и ремонтни дейности в град Плевен

Венецианска мазилка

Важно място от строителната дейност заема мазилката. Тя представлява покритие върху вътрешни и външни стени и тавани. Мазилката изпълнява различни цели, в зависимост от начина на прилагането й.

Важно е да отбележим, че ние от Строй Груп 20 полагаме мазилката на няколко слоя:

  • Първи слой – грундиращ, служещ за по-добро сцепление към основата, когато тя е суха и гладка повърхност, както е бетонът.

  • Втори слой – основна мазилка, служеща за изравняване на стените, която не трябва да надвишава дебелина от 1 до 3 см. Тя спомага за основа на следващия горен слой.

  • Трети последен слой е - горна финна мазилка

 

Когато предстои да обновим стените на нашите клиенти, те се спират на вариант Венецианска мазилка.

 

Ще Ви запознаем накратко какво представлява тя?

 

Това е повърхност с излъскана до съвършенство огледална визия, стилен и бляскав дизайн на покритието.

Характеризира се с типичния венециански стил от 18 век. Това е декоративна мазилка на варова основа, полагаща се лесно, имаща стилна визия и уникален 3D ефект. Нейното предимство е, че съдържа естествени антимухъл свойства (поради наличие на натурален варовик от природата). В състава й влизат естествени природни материали и елементи като: стриктно селектиран пълнеж, дълго отлежала микронизирана гасена вар и нетоксични добавки. Отличава се с красив и стилен ефект, наподобяващ мраморна повърхност с малки точици на повърността. Безвредна е за децата, хората и дори домашните любимци.

За постигането на перфекти резултати, когато искате да положите Венецианска мазилка е необходимо да следвате някои правила, които екипа на Строй Груп 20 стриктно спазва в своята работа:

1. Уточнете състоянието и вида на основата, върху която ще полагате мазилката;

2. Проверете дали в стените няма пукнатини. Те трябва да са здрави и цели, да няма отлюпване на стари бои. Основата трябва да е изравнена на 100%.

Ако сте се справили с тези проблеми може да преминете към полагането на Венецианската мазилка.

Нашия съвет е да се обърнете към специалистите на Строй Груп 20, които ще се отнесат професионално и ще Ви изненадат с полагането на красива и стилна Венецианска мазилка.