Строй Груп 20
Строителни услуги и ремонтни дейности в град Плевен

Боядисване на стени и тавани

Време е домът да придобие съвършенният си облик, благодарение на цветовите съчетания, които ще използваме при неговото боядисване.

 

И така да започваме …

 

За някои боядисването е съвсем лесна работа. Какво ни трябва? Боя, четка, валяк и готово можем да започваме. Но разбира се това не е така.
Спецификата на работа трябва да премине през няколко етапа:

I етап – подготовката на мястото, което ще боядисваме;

II етап – подготовка на стените и таваните;

III етап – избор на подходяща боя;

IV етап – боядисване.

За постигането на оптимални резултати в този процес, всеки един етап трябва да е прецизно извършен. Време е да надникнем в “кухнята” на бояджията от Строй Груп 20 и да Ви разкажем за тези важни етапи от боядисването.

 

ПОДГОТОВКА НА МЯСТОТО ЗА БОЯДИСВАНЕ

Покриите мебелите с найлон, за да ги предпазите от евентуално падащите капки по време на боядисване. Опаковайте с хартиено тиксо дограмата на прозорците, за да можете свободно да боядисате около тях. Необходимо е да сложите и хартиено тиксо на тавана, за да отсечете стените. На пода поставете найлон.

Когато сте готови с всичко това може да преминете към етап II

 

ПОДГОТОВКА НА СТЕНИТЕ

Равен тон от Вашия избор на боя може да постигнете само на идеално гладки стени. Всяка дупчица или пукнатина би повлияла при боядисването. След шпакловане, стените трябва да се зашкурят, за да се постигне гладкост, която ще спомогне за перфектното тониране. Но това е процес, който само майстор може да се справи с него, поради спецификата на работа.

 

ИЗБОР НА ПОДХОДЯЩА БОЯ

Разбира се и изборът на точната боя има значение. Това зависи от основата, върху която ще боядисвате – дали е след основен ремонт или може би искате да покриете стара боя със съвсем нова. Само доказал се бояджия може да Ви каже с какъв вид боя може да стане това. Консултантите от Строй Груп 20 са винаги са на разположение да Ви дадат най-добър съвет.

 

БОЯДИСВАНЕ

Ако сте преминали успешно през предходните етапи, ето че е настъпил момента да се захващате за четката, валяка и боята. Не пестете пари в материали, а отделете необходимите средства.

 

Качествените материали водят до качествен резултат!

 

Ако смятате, че не можете да се справите с този процес, не се колебайте – Потърсете ни!

 

Ние от Строй Груп 20 сме в готовност да боядисаме Вашия дом, офис или къща.